donderdag 20 januari 2011

Hoog en Droog!!!!



Over FREEK
en z'n kinderkamers
Toen hij zelf kinderen kreeg, kwam hij in een totaal nieuwe wereld terecht. Behalve dat zijn eigen leven totaal veranderde direct vanaf het moment dat nummer 1 geboren was, krijg hij ook te maken met een leger aan instanties en bedrijven waar hij totaal geen weet van had als je geen kinderen hebt. Er blijkt zelfs een ware ‘kinderkamer-industrie’ te bestaan. Natuurlijk weet je op hoofdlijnen wel ongeveer wat er te koop is. Maar dat dit zo’n grote en commerciĆ«le business is, had hij vooraf niet in de gaten.

babykamer
Toen zij gingen oriƫnteren op de inrichting van de babykamer kwamen ze van een koude kermis thuis. Het een nog truttiger dan het ander of de kwaliteit was erg mager en als de kwaliteit dan al goed was, was het weer onbetaalbaar. Dat kan beter, dachten ze!

zelf een bed maken
Toen zijn zoon uit zijn ledikant groeide en zij een leuk en stoer bed voor hem wilden kopen, kwam diezelfde zoektocht, diezelfde frustratie met hetzelfde eindresultaat,: ‘niet geslaagd’. Toen hebben ze zelf een bed voor hem getimmerd. En dit was de aanleiding om met FREEK kinderkamers te starten (zijn zoon heet overigens niet FREEK).
www.freekkinderkamers.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten